Otkazana poseta ministarke Mihajlović Velikoj Plani

VELIKA PLANA, 9. mart 2017 – Medija centar „Železnica Srbije“ a.d. saopštio je danas da je poseta potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorane Mihajlović, prethodno najavljena za danas, otkazana. Otkazivanje posete Velikoj Plani dovodi se u vezu sa današnjim predizbornim skupom predsedničkog kandidata SNS, Aleksandra Vučića, u Požarevcu.

Mihajlović je trebalo danas da obiđe Radionicu za održavanje teretnih kola u Velikoj Plani, koja posluje u sastavu Akcionarskog društva za železnički prevoz robe „Srbija Kargo“. U najnovijem dopisu direktora Medija centra „Železnica Srbije“ ad, piše:

Otkazuje se poseta potpredsednice srpske Vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorane Mihajlović, radionici za održavanje teretnih vagona u Velikoj Plani, u sastavu „Srbija Karga“, koja je bila planirana za danas (četvrtak) 9. marta 2017. godine, sa početkom u 16.30 sati. Izvinjavamo Vam se zbog ove promene i zahvaljujemo na razumevanju.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!